VANLIGA FRÅGOR

Vilken metod kommer du att använda för att skicka mitt nyköpta körkort till mig?

Du måste vänta 3 till 5 dagar från det att du skickar din information genom att korrekt fylla i vårt formulär, som innehåller alla delar av din identitet som krävs för att få ett körkort, för att vår vanliga sändningsbyrå ska skicka ditt körkort till din adress i ett diskret paket.

Räcker informationen för att skapa ett körkort?

Ja, att fylla i formuläret med den nödvändiga informationen är ganska omfattande eftersom du kan maila oss en ögonblicksbild av några av dina dokument, såväl som all annan information, direkt från din telefon eller dator.

Oroa dig inte för säkerheten för dina data, eftersom överföringen är skyddad av end-to-end-kryptering. Du kan köpa ett körkort online eller få ett online körkort.

Ska jag sluta gå på körskolan?

Uppenbarligen inte. Du kan fortsätta att gå dina körkurser, särskilt de praktiska, om du för närvarande är inskriven i en trafikskola. De skriftliga och praktiska proven krävs inte. Vi gör det enkelt för dig att ta körkort, men du måste först behärska konsten att köra.

Har vi någon anledning att tvivla på ditt dokuments äkthet?

Nej, körkortet du får är helt legitimt och har registrerats i de statliga databaserna som hör till ditt dokument, vilket säkerställer att du aldrig kommer att ha några problem med polisen eller någon annan institution eller person. trafikverket körkort

Vad händer om du ger mig ett riktigt dokument och det upphör att gälla? Hur förnyar jag den om jag inte kan hitta dig?

När vi har skapat ett äkta dokument åt dig kommer vi att lägga in all din information i den fiktiva databasen. Så om ditt dokument löper ut har du all rätt att ansöka om att ditt lands myndigheter förnyar det.

För att förnya ditt dokument, och allt kommer att slutföras smidigt. De kommer att förnya ditt dokument utan svårighet när de har kontrollerat systemet och fastställt att din information är lagligt registrerad. trafikverket körkort

Kontakta oss om du har några andra frågor

trafikverket körkort

trafikverket körkort, körkort, transportstyrelsen körkort, förnya körkort, intensivkurs körkort, teoriprov körkort, be körkort, am körkort, handledare körkort, ta körkort, trafikverket körkort, nytt körkort, synundersökning körkort, handledarkurs körkort, beställa nytt körkort, tappat körkort, utökat b körkort, motorcykel körkort,